Яка хлібопічка випікатиме житній хліб?

2024 0 Comments

Хлібопічки з режимом Житній хліб – ціни

  • 6 369 руб. Хлібопічка Mystery MBM-1210. …
  • 450 руб. Z1053.53 Лопатка хлібопічки Zelmer BM 1000. …
  • 6 770 руб. Хлібопічка Redmond RBM-1908 white RBM-1908. …
  • 6 721 руб. Хлібопічка Gorenje BM910WII. ….
  • 7 870 руб. … …
  • 4 830 руб. …
  • Хлібопічка Centek CT-1410. …
  • Хлібопічка Midea BM-210BC-W.

Температура випічки занадто низька. А формовий житній хліб найкраще випікається, коли його спочатку обсмажують за 280±5ºС, доки не утвориться поверхневий шар м’якушки завтовшки 4-6мм, і потім допікають за температури 225±5ºС, доки температура в центрі хліба не сягне 96-98С.

Поверхню формового змащують водою перед посадкою в піч. Житній хліб з обойного борошна вагою 1.5-3 кг печуть 55-80 хвилин при 200-280°С. Житній хліб з обдирного борошна вагою 1.5 кг печуть 50-70 хвилин при 250-260°С. Житньо-пшеничний хліб вагою 1.5 кг печуть 50-60 хвилин при 185-260°С.