Як зменшити кількість оцту в салаті?

2024 0 Comments

Просто додайте води і залиште на час, хе як би вимочиться і не буде так відчуватися оцет.

Нейтралізувати оцет можна за допомогою цукру. Додайте ложку цукру до борщу, доведіть його до кипіння і поваріть ще кілька хвилин. Цукор вступить у реакцію з іншими інгредієнтами та смак борщу зміниться. Відмінно прибирає кислий смак мішечок з рисом.

Спробуй додати розчин питної соди. Вона кислоту нейтралізує. Може й нічого вийде. Ще оцтова кислота випаровується при нагріванні.

При вживанні оцтовою кислотою внутрішньо виникає опік ротової порожнини, стравоходу, шлунка, тонкого кишечника, дихальних шляхів. Потерпілий неспроможна дихати, ковтати, це супроводжується сильними болями, відзначаються порушення із боку важливих органів: печінки, нирок тощо.