Скільки зазвичай вариться м'ясо?
2024 0 Comments
Скільки варити м'ясо – таблиця
Вид м'яса | Час відварювання |
---|---|
Яловичина | 60 – 90 хвилин |
Телятина | 30 – 60 хвилин |
Свинина | 40 – 80 хвилин |
Бараніна | 1 – 2 години |
•04-Jan-2022
Бульйон з телятини та кролика вариться до 1,5 години, до готовності яловичини або копченого м'яса доведеться почекати довше – 2,5-3 години, свинини – до 2,5 години, курки – 1-2 години, а баранини – до 2 годин. Головне, не перестаратися, оскільки переварений бульйон набуває неприємного смаку.
Оптимальний час для тушки – 40-50 хвилин, а для шматків вистачить і півгодини. Курча бройлера буде готове приблизно через годину після закипання. — Якщо переварити курку, білок коагулюється, і тоді він насилу засвоюватиметься. Він переходить у важкі для засвоєння форми разом із частиною вітамінів.