Скільки випити шампанського щоб не було погано?

2024 0 Comments

Дієтологи радять випивати в новорічну ніч не більше одного або двох келихів шампанського. Тільки в такому разі можна знизити ризик шкідливого впливу на організм. Якщо в людини є захворювання або триває процес одужання після хвороби, то пити алкоголь не варто.

Рекомендована доза – 3-4 келихи. Взагалі оптимально – це пляшка 0,75″, – каже директор з маркетингу винного заводу Санкт-Петербурга Кирило Колмик. Норма у кожного своя, проте наркологи радять знати свою міру і не переоцінювати можливості організму. Ігристе вино швидше за інших “вдаряє в голову”.

Тобто, сп’яніння настає навіть раніше, ніж при вживанні звичайного вина. Просто шампанське має легкий і витончений смак, а тому й п’ється легко. І, як правило, швидко. Тому вже після першої випитої пляшки можна швидко і сильно сп’яніти.