Скільки потрібно сушити волоські горіхи в духовці?
Перший крок для сушіння – це відібрати зрілі плоди. Потім всі відібрані плоди в шкаралупі розкласти на деко і поставити в попередньо розігріту духовку. Прогрітою вона повинна бути до 90 ° С, а горіхи сушитися приблизно 2-2,5 години в залежності від розміру.
Як сушити горіхи в духовці Грецькі горіхи у шкаралупі вимити та протерти рушником. Викласти їх на деко впритул один до одного. Нагріти духовку до 45 ° і поставити в неї горіхи на 3:00. Дверцята духової шафи повинні бути злегка відкриті для доступу свіжого повітря.
Підготуйте лист, застелявши його алюмінієвою фольгою або пергаментним папером. Щоб грецькі горіхи рівномірно приготувалися, розкладіть в один шар. Смажте грецькі горіхи до коричневого кольору. За цієї температури грецькі горіхи необхідно смажити лише 5-10 хвилин, особливо якщо це дрібні шматки.
Очищені волоські горіхи теж можна сушити в духовці, але тоді вам потрібно:
- розігріти духовку до 50 ° С;
- розкласти очищені горіхи на лист;
- поставити його в духовку, не зачиняючи дверцят;
- сушити горіхи 20-40 хвилин, періодично їх помішуючи.
Nov 12, 2022