Скільки часу потрібно випікати бісквіт?

2024 0 Comments

В електричній духовці середній час випікання середнього бісквіту у кільці становить 35-60 хвилин, тобто класичний бісквіт випікаємо 30-45 хвилин, а бісквіти з більш складним складом від 45 хвилин до 1 години. Бісквіти на деку займатиме менша кількість часу – Близько 20 хвилин.

8 годин Тому як тільки бісквіт готовий необхідно вийняти його з духовки, дістати з форми і залишити остигати на решітці. Тільки так волога в бісквіті розподілиться рівномірно. Як тільки бісквіт охолонув його відразу необхідно загорнути в харчову плівку і залишити на 6-8 годин наполягати. Це також обов'язково.

Термін зберігання бісквітів за різних умов: – без холодильника, при кімнатній температурі, бісквіт слід зберігати близько 3 днів; – Зберігання в холодильнику при температурі + 4 ° С – не більше 5 днів; – бісквітний торт, залежно від начинки може зберігатися близько 3 днів.