Що таке ферментація?
Ферментація – це природний процес бродіння, який відбувається у продуктах, видозмінюючи їх. Обов'язковими умовами для ферментації продукту є забезпечення оптимального середовища та наявність певного виду мікроорганізмів.Aug 31, 2021
Простими словами ферментацію можна описати як процес бродіння. Якщо докладніше, то ферментація – Це процес бродіння, в результаті якого при нестачі кисню відбувається розщеплення органічних речовин.
6 найкращих ферментованих продуктів Що включити до раціону навесні
- Кефір одержують у процесі ферментації молока з грибками, які являють собою культури бактерій та дріжджів. …
- Квашена капуста …
- Чайний гриб …
- Йогурт …
- Кімчі …
- Місо
Feb 28, 2022
Користь ферментованих продуктів При бродінні відбувається процес розщеплення деяких речовин, що сприяє кращому травленню. Доведено, що ферментовані продукти мають корисні властивості зменшують появу акне, а також зменшують період старіння шкіри.