Що дає кальян на молоці?
Молочний кальян дає на виході густий, м'який дим та дуже приємний аромат. Для тих, хто порівнює, що краще, кальян на молоці чи воді, різниця також у тому, що традиційне приготування насичує сильніше. Тобто дим трохи міцніший і з великою кількістю активних речовин курильної суміші.18 Nov 2020
Куріння на молоці завдає більшої шкоди організму! Молочний жир зберігає залишки шкідливих домішок та концертує у собі смоли. За рахунок цього на легенях залишається багато шкідливих речовин. Тому ми рекомендуємо курити кальян на воді, за бажанням можна додати лимонну скибочку.
Такий кальян має більш ніжний смак, ніж той, що на воді, каві чи алкоголі. Він приємніший і м'якіший, ніж його “побратими”. І взагалі: молоко абсорбує шкідливі речовини. Можна робити як на холодному, так і на гарячому молоці.
У кальянних сумішах є тютюн, хоч і зовні вони більше схожі на варення, і в тютюн завжди є нікотин. Ця речовина знижує активність областей мозку, які беруть участь у контролі емоцій. Нікотин заспокоює нерви, знижує агресію, агресію, роздратування.