Чому м'ясо потрібно розморожувати за кімнатної температури?

2024 0 Comments

Не розморожуйте м'ясо в теплі на повітрі, оскільки в процесі розморожування відбувається активне розмноження бактерій і мікробів усередині та на поверхні продукту.Jun 26, 2018

При кімнатній температурі М'ясо, рибу та овочі так розморожувати не можна, справа тут все в тих самих бактеріях. Ці правила загальні і відносяться до більшості замороженої продукції, але все ж таки найнадійніший і найкорисніший з них — розморожування в холодильнику.

Розморозити м'ясо в холодильнику (за добу до приготування) Незважаючи на те, що цей спосіб розморожування вважається найтривалішим, але найбезпечнішим, оскільки підтримання постійної температури в холодильній камері дозволяє уникнути розмноження бактерій.

Розморожування в холодній воді нижче 5 градусів за Цельсієм відбувається швидше і є безпечнішим – вода передає тепло набагато ефективніше, ніж повітря.