Яку каву краще пити з ранку?
Вранці натщесерце, краще не пити міцну каву, тому що кава сильно впливає на систему травлення. Міцна кава може викликати дискомфорт. З ранку краще пити м'який напій. Наприклад, капучино.19 Jul 2017
Вчені дійшли висновку, що найкорисніший спосіб приготування кава – це фільтр-кава (Filtered coffee або drip coffee). Це кава, приготовлений методом одноразової протоки гарячої води через шар меленого, що знаходиться на фільтрі. кава.
Свіжемелений кава, зварений в турці або кавомашині, – найбільш натуральний і має багатий аромат. Чашка чорного кава містить від 70 до 140 мг кофеїну, який чинить болезаспокійливий ефект, при цьому стимулює активність мозку.
Чашка гарячого кава, випита натщесерце, може дратувати стінки шлунка, підвищуючи кислотність секрету Часті такі експерименти можуть призвести до появи хронічних захворювань.