Який вид тунця у консервах?

2024 0 Comments

Види консервованого тунця Для консервування використовують лише 5 видів риб: великооких, жовтих, плямистих, довгоперих і смугастих тунців. У процесі переробки використовують різну рецептуру, методи обробки та різні частини риби. Тунець очищають, обробляють, закладають у тару та закочують.

При виробництві використовується м'ясо жовтоперого тунця (англ. yellowfin), що вважається преміальним. Воно має світлий відтінок, без характерної кислинки та різкого рибного запаху. Тунець – важливий промисловий об'єкт, він відноситься до групи морських риб сімейства скумбрієвих.

Тихоокеанський блакитний тунець Тихоокеанський блакитний тунецьсамий великий (до 450 кг), самий дорогий і найсмачніший вид тунця, який виловлюють у Японії та в Америці.

Обов'язково погляньте на країну виробництва консерви. Вона повинна відповідати місцям проживання риби. Тунець мешкає в тропічних та субтропічних водах Атлантичного, Тихого та Індійського океанів. Вибирайте консерви, які виготовлені в Тайланді, Індонезії, Еквадорі – як правило, вони найсмачніші та найсвіжіші.