Який вид тунця у консервах?
При виробництві використовується м'ясо жовтоперого тунця (англ. yellowfin), що вважається преміальним. Воно має світлий відтінок, без характерної кислинки та різкого рибного запаху. Тунець – важливий промисловий об'єкт, він відноситься до групи морських риб сімейства скумбрієвих.
Тихоокеанський блакитний тунець Тихоокеанський блакитний тунець – самий великий (до 450 кг), самий дорогий і найсмачніший вид тунця, який виловлюють у Японії та в Америці.
Обов'язково погляньте на країну виробництва консерви. Вона повинна відповідати місцям проживання риби. Тунець мешкає в тропічних та субтропічних водах Атлантичного, Тихого та Індійського океанів. Вибирайте консерви, які виготовлені в Тайланді, Індонезії, Еквадорі – як правило, вони найсмачніші та найсвіжіші.