Який смак у осетрини?
У складі живильного м'яса осетра незамінні амінокислоти, вітаміни, корисні поліненасичені жирні кислоти Омега-3 та Омега-6, мінерали, фосфор та калій. Його тіло має практично м'ясний смак через присутність у рибі глутамінової кислоти – природного підсилювача смаку.Nov 12, 2018
Осетер гарячого копчення б/к 5148.00 руб./кг. Осетер х/к 4950.00 руб./кг. Осетрова ікра «Золото Каспію» у склі, 50г 4148.00 руб./шт. дійна ікра осетра "Золото Каспію", 50г 3218.00 руб. / Шт.
Крім смачного, дуже дорогого м'яса осетр високо цінується за велику кількість ікри (вона становить приблизно 1/6 або 1/5 ваги риби), яка вважається особливим делікатесом. У рибних відділах супермаркетів та на рибних ринках осетра можна купити у свіжому та морозивому вигляді, а також солоному, в'яленому та копченому.
Сімейство осетрів відрізняється характерною зовнішністю та будовою. Тіло риби довге – на ньому розташовані кістяні щитки. Морда витягнута, внизу рота чотири середні вуса. Основа скелета складається з пружної хрящової хорди без хребців.