Який сир Моцарелла для піци?

2024 0 Comments

Для отримання сирних ниток на готовому продукті потрібно брати напівтверду моцарелу. Якщо вибирати у вигляді кульок, у подрібненому вигляді посипається на вийняту з духовки піцу, в такому випадку сир розплавиться і рівномірно розтечеться, просочивши тісто. Копчену Моцареллу рідко використовують для піци.

Справжню моцареллу для піци роблять за тією ж технологією що і моцареллу у заливці, з тією лише різницею, що в моцарелле для піци менше вологи. Моцарелла відноситься до типу сирів з італійською назвою "паста філату".

Емменталь Емменталь – твердий швейцарський сир з солодкуватим смаком і характерними великими круглими вічками. Він чудово плавиться і тягнеться, а тому традиційно використовується для приготування піци, фондю та гарячих сендвічів.

Моцареллу можна вважати ідеальним сиром для піци: маючи неяскравий, делікатний смак, який не заглушає решту інгредієнтів, цей сир чудово плавиться і тягнеться у гарячій піца. Свіжа моцарелла у вигляді кульок, що плавають у розсолі, досить дорога у Росії.