Які вітаміни не засвоюються із цукром?

2024 0 Comments

Цукор безпосередньо заважає засвоєнню вітаміну С. Глюкоза та вітамін С використовують одні й ті ж транспортери для проникнення в клітини, і дослідження показали, що високий рівень глюкози може уповільнити чи обмежити засвоєння вітаміну С нашим організмом 8,9.May 19, 2020

Доведено в ході наукових експериментів та досліджень, що цукор позбавляє організм людини вітамінів групи В, особливо вітамін А В1 (тіаміну). Щоб цукор засвоїти, організм видаляє вітамін В нервів, м'язів, шкірних покривів, нирок.

Цукор витягує вітаміни групи Б з організму для свого освоєння там. В організмі утворюється дефіцит вітамін А цієї групи. 7. Також він вимиває кальцій із кісткових тканин, призводячи до остеопорозу, ослаблення зубів.

Цукор має негативний вплив на життєво важливі органи. Вимиваються вітаміни групи В, порушується баланс фосфору та кальцію, виникають проблеми із серцем, нирками, підшлунковою залозою та іншими органами. Згідно з останніми дослідженнями, стійкість імунітету також безпосередньо залежить від рівня цукру у крові.