Які вітаміни містяться в курячій печінці?

2024 0 Comments

У курячої печінки міститься цілий букет імуномодулюючих елементів: вітаміни А, С, В5, В6, В9, холін, селен, цинк та фолієва кислота. Порція з 300 г курячої печінки активізує природний захист від вірусів, бактерій та інфекцій.

Воно нормалізує згортання крові. Завдяки альфа- та бета-каротинам печінку корисно вживати жінкам з порушеним обміном речовин, підвищеною дратівливістю та захворюваннями серцево-судинної системи. Багато дієтологи включає печінка у раціон для схуднення.

"Є дійсно дві групи людей, яким варто уникати печінки. Перша група – це вагітні жінки, для них споживання сформованого вітаміну А, такого типу, що міститься в печінкипов'язане з вродженими дефектами плода Друга група людей – це люди з подагрою.