Які спеції додати в суп з індички?
Для індички у духовці підійдуть: мускатний горіх, кориця, гвоздика, паприка, коріандр, чорний перець, імбир та часник. У деяких країнах додають "Хмелі-Сунелі", а також вищезгадану "Каррі". Якщо індичка дика, то використовуйте більш яскраві та різкі за ароматом та смаком прянощі: чебрець, розмарин, майоран.
Тимьян, суміш італійських трав та горіхи додадуть м'ясу індички пряний смак та аромат. Запечені гарбуз, яблука та цибуля послужать чудовим гарніром. гарбуз, м'ясо індички, м'ясо куряче, цибуля червона, яблуко, горіх, олія оливкова, чебрець (чебрець, богородська трава), трави сухі італійські, порошок часниковий.
Якщо ж хочеться наваристий суп з м'ясом, зверніть увагу на гомілку індички. Дієтичне відварене м'ясо – це шматочки філе грудки. А щоб готова страва вийшла менш калорійною, перед приготуванням індички слід прибрати шкірку та зайвий жир.