Яке обладнання використовують у Випічному відділенні?

2024 0 Comments

У випічному відділенні кондитерського цеху встановлено печі та пекарські шафи різного типу, конвеєрні системи для переміщення виробів. Після випікання продукція потрапляє до охолоджувального відділення, а після охолодження – до зони оформлення.

Види кондитерського обладнання та інвентарю

  • Скалки – для розкочування тіста;
  • Сита для просіювання борошна;
  • Форми для випікання – розбірні та нерозбірні, силіконові, керамічні та металеві. …
  • Віночки для збивання яєць та крему. …
  • Деко – металеві і силіконові. …
  • Дозатори та мірні стаканчики.

Устаткування кондитерського цеху (список): печі та конвекційні духові шафи; обробний ручний інструмент та робоча тара; стелажі для зберігання та переміщення готової продукції; холодильні установки.

Призначення кондитерського цеху – відпрацювання студентами навичок з приготування різноманітних борошняних кондитерських виробів. У кондитерському цеху передбачені відділення для обробки сировини, для приготування всіх видів тіста, мийної їдальні та кухонного посуду та інвентарю, комора, холодильна камера.