Яка має бути температура молока для кави?

2024 0 Comments

Але перегріте молоко може зіпсувати смак кави (зробити його їдким, нівелювати смако-ароматичні нюанси в каві), обпалити, а якщо ви перегрієте молоко до 100 ° C, то отримаєте випалене молоко з неприємним смаком та ароматом. Ідеальна температура молока – 55 – 65°C.May 8, 2019

Джеймс Хоффман у книзі The World Atlas of Coffee пише, що ідеальна температура для молока в поєднанні з кава – Об'єкт для обговорення. Але молоко "необоротно деградує" у смаку та текстурі при нагріванні понад 68 градусів.

Капучіно слід подавати в попередньо прогріті чашки з товстими стінками і закругленими краями, які добре зберігають тепло. Температура напій Напій повинен бути 65-70°С.

Найкраща температура молока для годування – 37°C. Щоб перевірити температуру, капніть молоком на зап'ястя там, де зазвичай вимірюють пульс. Зціджене молоко не можна розігрівати до температури вище 40°C, тому що в цьому випадку руйнуються поживні речовини.