Яка має бути температура глінтвейну?
2024 0 Comments
Глінтвейн виробляють за допомогою нагрівання (70~78 °C) вина разом із цукром та прянощами. Нагрівання проводиться на середньому вогні при періодичному помішуванні, після чого потрібно дати глінтвейну настоятися під кришкою 40-50 хвилин, аромат спецій відкривається поступово. Чи не доводьте глінтвейн до кипіння.
Температура подачі Глінтвейн повинен бути гарячим (70-75 градусів за Цельсієм), але не обпалюючим.
Класичний глінтвейн подають гарячим. Але мало хто знає, що цей напій можна пити охолодженим.
Виливайте вміст пляшки в керамічну чашку або невелику каструлю і нагрівайте на повільному вогні або мікрохвильовій печі градусів до 70-80.