Як зробити желейні цукерки з алкоголем?

2024 0 Comments

Молоко (лактоза) посилює желювання. Алкоголь збільшує желювання. Температура: не стоїть рідина з желатиномЦе знижує його властивості. Але желатин можна додавати в рідині, яка доведена до кипіння і навіть проварена.

При створенні в домашніх умовах алкогольних напоїв, а саме лікерів, нерідко є потреба в тому, щоб загуснути його. Найчастіше всі використовують желатин, звичайний харчовий желатин, або ж ксантан, що теж має місце.

Основні фактори роботи з желатином тропічні фрукти (ананас, папайя, маракуйя), а також диня, імбир, ківі та фініки містять ензими, які можуть зруйнувати желатин. Ці фрукти повинні бути нагріті до 85°C, щоб зруйнувати ензими для використання желатину.