Як зробити печиво кави
2023 0 Comments
Як остудити печиво?
С. Пукало рекомендують охолоджувати печиво до 40-50 ° шляхом обдування його повітрям температури 25 ° зі швидкістю близько 2,5 м / сек. Це дозволяє скоротити процес охолодження вдвічі-втричі. Зволоження охолоджуючого повітря до 70-100% подовжує процес на 20-30%, за часом, але зменшує можливість розтріскування.
Де виготовляють печиво?
В основному продукція Орео виготовляється в США, штат Вірджинія в Річмонді. У східних країнах виробництво налагоджено у Пакистані, Індії, Індонезії та Китаї. Усе печиво для європейських країн роблять в Іспанії, а з 2015 року власне виробництво з'явилося й у Росії.