Як зробити м'ясо у качениці
2023 0 Comments
Що приготувати в качениці?
Качниця (також гусятниця, в петербурзькому говірці латка) – спеціалізована товстостінна металева (нині також з жароміцного скла або кераміки) кухонний посуд, зазвичай овальної форми, з кришкою, що щільно закривається. Каченятку застосовують для тушкування м'яса, овочів та птиці (Звідси назва).
Як приготувати м'ясо в духовці, щоб воно було соковитим?
Щоб м'ясо вийшло м'яким та соковитим, використовуйте маринад. Для свинини відмінно підходить гірчиця та мед, зі спецій – базилік, часник, хмелі-сунелі. Яловичина чудово поєднується з кисло-солодкими соусами та прованськими травами. Використовуйте керамічні форми або інший жаростійкий посуд.