Як зняти м'ясо з стегон курки

2023 0 Comments

Як правильно різати куряче стегно?

Акуратно заглиблюйте надріз, доки ніж не дійде до стегнового суглоба. Відкладіть убік ніж і прикладіть невелике зусилля руками, щоб стегнова кістка відокремилася від суглоба. Тепер переверніть курку спинкою догори. Ріжте вздовж спинки.

Скільки часу смажити курячі стегна?

10 хвилин Час смаження курячих стегон залежить від їх розміру та товщини. У середньому обсмажувати м'ясо на сковороді слід 10 хвилин з кожного боку, після цього зменшити вогонь і смажити ще по 5-10 хвилин, кілька разів перевертаючи стегна. Щоб перевірити готовність, проткніть його ножем.