Як зберігати соєвий соус після розтину?
І як тільки пляшка відкрита, найкраще зберігати її в холодильнику! Таким чином, ви створюєте найкращі умови для підтримки якості соєвого соусу Kikkoman протягом тривалого часу. При окисленні, тобто контакті з киснем, соєвий соус темніє.
Готуйте соєвий соус, враховуючи, скільки часу ви його хочете ферментувати. Зазвичай суміш витримують близько року, але можна скоротити цей термін і до 1 місяця. Соус вийде менш насиченим та густим.
Максимальна добова доза – 15 мілілітрів. Слід врахувати, що користь соєвого соусу Для організму залежить від якості продукту.
Світлий соус можна, можливо використовувати у кожному блюді. Темний краще додавати в м'ясо, темні страви. З соєвого соусу можна приготувати будь-які соуси: грибний, креветковий, рибний чи гірчичний. Також його можна використовувати як маринад для м'яса, риби, морепродуктів для подальшого приготування на грилі.