Як зберігати сир з козиного молока?

2024 0 Comments

Оптимальна температура для зберігання сиру – від –2 до +6 градусів. Будь-який домашній холодильник може забезпечити температуру в 3-5 градусів, для зберігання більшості видів цього цілком достатньо. Чим більше шматок сиру, тим довше він зберігається.

– у негерметичній упаковці не більше 5 діб; – у герметичній упаковці не більше 10 діб; — у вакуумному чи газомодифікованому середовищі не більше 25 діб; Рекомендований термін зберігання твердих та напівтвердих сирів після розтину герметичної упаковки при температурі від 0°С до 6°С – не більше 5 діб.

Як зберігати сир Тримати сир рекомендується в закритому вигляді: у скляному, керамічному або пластиковому контейнері або у фользі або харчовій плівці. Такий захід не дозволить сиру ввібрати сторонні запахи і збереже продукт свіжим якомога довше.

3 доби Козій та овечий сири – Найнедовговічніші. Їх рекомендують зберігати в холодильнику не довше 3 діб.