Як зберігати капкейки після випікання?
У холодильнику капкейки зберігаються значно менше за часом. Максимальний термін становить 5 діб, за умови відсутності кремової прикраси на “шапочці”. Якщо солодощі прикрашені декором із крему – зберігатися вони можуть до 72 годин (три доби) і виключно в холодильнику.24 May 2016
Кондитерські вироби, такі як торти, капкейки, кейк-попси, необхідно зберігати ТІЛЬКИ (ВИКЛЮЧНО) В ХОЛОДИЛЬНИКУ (не в машині, не на балконі, не під столом в ресторані) при температурі +2 +4 градуси 72 години. Зміна умов зберігання може значно вплинути на смак, структуру та зовнішній вигляд виробів.
Як зберігати мафіни та капкейки без крему? Більшість домашньої випічки без крему можна зберігати за кімнатної температури протягом одного-двох днів. Щоб зберегти свіжість, тримайте мафіни та капкейки в закритому герметичному контейнері.
1. Кекси Якщо в кексі немає добавок у вигляді свіжих фруктів або ягід, його можна зберігати за кімнатної температури в щільно закритому контейнері або загорнутим у плівку чи пакет. Така випічка спокійно зберігається близько тижня.