Як зберігати фрукти після електросушарки?

2024 0 Comments

Найкращою ємністю для зберігання сушіння є скляні банки з кришкою, що герметично закривається, полотняні мішки з щільної тканини і металеві контейнери з кришками. Дно і внутрішні стінки такого контейнера краще вистилати вощеним папером для того, щоб фрукти не стикалися з металом.Oct 23, 2017

При упаковці сушені продукти укладають якомога щільніше, ретельно закриваючи зверху кінцями паперу, що залишилися. У домашніх умовах найкраще зберігати сушені овочі, фрукти та ягоди у скляних банках з притертими пробками або в банках, добре закритих вощеним папером або залитих смолою, воском, варом тощо.

Як зберігати сухофрукти? Сушені продукти можна зберігати у полотняному або бавовняному мішечку, скляній, дерев'яній, керамічній ємності з кришкою або герметичною коробкою. Оптимальна температура для зберігання у темному сухому приміщенні – 10–12 °С.

Сухофрукти не люблять вологу та тепло, тому вони повинні знаходитися в сухому та досить прохолодному приміщенні. Найкраще для зберігання фруктів та ягід підійде комора або горище. Тільки за таких умов сушені продукти збережуть усі свої корисні властивості на тривалий час.