Як замаринувати огірки швидко рецепти
2023 0 Comments
Скільки оцту на 1 л маринаду для огірків?
Оцет для маринованих огірків використовується двох видів 6% та 9%, рідше використовується оцтова есенція. на 1 літр готового маринаду 2 столові ложки 6%, 1,5 ложки 9% оцту. Якщо оцет заливається у банку, то 1 літрову банку 1 столова ложка 6 % оцту; якщо взяти есенцію, то 1/4 чайної ложки.
Як правильно маринувати огірки?
Залити огірки окропом і прикрити банки кришками. Через 10 хвилин злити воду в каструлю, додати сіль, цукор та спеції. Перемішати, довести до кипіння, проварити пару хвилин і влити оцет. Залити маринадом огірки у банках і закатати кришками.