Як замаринувати курячі стегна на шашлик?

2024 0 Comments

Для приготування маринаду змішати соєвий соус, сухий часник, оливкову олію та чорний мелений перець. Очищену цибулю тонко нарізати і додати до м’яса. Змішати курку з цибулею, влити маринад, добре перемішати руками і залишити маринуватися на кілька годин за кімнатної температури або на ніч у холодильнику.

Помістіть стегенця у велику глибоку миску.

  1. Цибулю звільніть від лушпиння і промийте. …
  2. Лимон обполосніть, обсушіть, а потім наріжте півкільцями. …
  3. Прийшла черга сметани. …
  4. Посоліть трохи майбутній шашлик із курячих стегон на мангалі, вистачить 0,5 чайної ложки. …
  5. Маринад для шашлику з курячих стегон готовий.

Спосіб приготування:

  1. М’ясо порізати кубиками, натерти сіллю і перцем, відкласти в сторону.
  2. Шафран вимочувати у воді 15 хвилин, цибулю нарізати кільцями, часник натерти.
  3. Укласти м’ясо в ємність, додати цибулю, часник, шафран і йогурт, усе гарненько перемішати. Маринувати 5-7 годин.