Як замаринувати курячі стегна на шашлик?
2024 0 Comments
Для приготування маринаду змішати соєвий соус, сухий часник, оливкову олію та чорний мелений перець. Очищену цибулю тонко нарізати і додати до м’яса. Змішати курку з цибулею, влити маринад, добре перемішати руками і залишити маринуватися на кілька годин за кімнатної температури або на ніч у холодильнику.
Помістіть стегенця у велику глибоку миску.
- Цибулю звільніть від лушпиння і промийте. …
- Лимон обполосніть, обсушіть, а потім наріжте півкільцями. …
- Прийшла черга сметани. …
- Посоліть трохи майбутній шашлик із курячих стегон на мангалі, вистачить 0,5 чайної ложки. …
- Маринад для шашлику з курячих стегон готовий.
Спосіб приготування:
- М’ясо порізати кубиками, натерти сіллю і перцем, відкласти в сторону.
- Шафран вимочувати у воді 15 хвилин, цибулю нарізати кільцями, часник натерти.
- Укласти м’ясо в ємність, додати цибулю, часник, шафран і йогурт, усе гарненько перемішати. Маринувати 5-7 годин.