Як смачно заварити Доширак?

2024 0 Comments

Овочі У свіжозаварену локшину сміливо додавайте будь-які овочі – і свіжі, і відварені, і смажені. Тонко нарізані болгарський перець і цибуля, морква, цукіні, томати, спаржа, суцвіття броколі або цвітної капусти, пекінська капуста – з ними доширак стає кориснішим, яскравішим, смачнішим.

Усередині знаходяться 2 пакетики – 1 із приправою, другий із цибулею, морквою та соєвими шматочками корови. Коли ж усе це висипаєш у локшину, усе стає нереально красивим і яскравим. Усе це необхідно залити окропом, залишити на 3 хвилини, перемішати і приємного апетиту! Ваш гострий дошик готовий!

– Класика: заварена локшина + хліб + майонез. А якщо змішати майонез із кетчупом, то вийде універсальний чудовий соус. Намазуєш його на хліб і виходить непогана добавка. – Якщо у вас є сметана, то можна додати її в готову локшину.