Як розморозити готові булочки?

2024 0 Comments

Розморожують хліб, залишивши його за кімнатної температури на 3–4 години прямо в упаковці. Щоб з'явилася хрумка скоринка, розморожувати хліб можна в духовці за температури 175 градусів. Можна, можливо розморозити скибочки хліба в мікрохвильовій печі, в тостері або грилі.

Якщо випічка трохи підсохла, але не підходить для мікрохвильової печі, загорніть її спочатку в сухий паперовий рушник, а потім у вологий; потім оберніть фольгою. Усього 10-15 хвилин при 200 ºС одночасно розігріють і розм'якшують випічку.

«Сирі» напівфабрикати перед випіканням необхідно розморожувати не менше півгодини, після почекати 2-2,5 год, поки вони підійдуть у шафі, і лише після цього переходити до випікання.