Як правильно зберігати коржі для торта?

2024 0 Comments

без холодильника, за кімнатної температури, бісквіт слід зберігати близько 3 днів; – Зберігання в холодильнику при температурі + 4 ° С – не більше 5 днів; – Бісквітний торт, залежно від начинки, може зберігатися близько 3 днів. Зберігати бісквіт після випікання можна також у морозилці.

У холодильнику Цей час потрібен коржам, щоб дозріти. Якщо вам потрібно, щоб основа для торта полежала ще трохи, досить просто залишити її в холодильнику. При температурі від -2 до -4 ОС заготівля залишається свіжою до 5 діб. Після цього вона почне втрачати смак, може вкритися пліснявою.

Як правильно зберігати бісквіт Після випікання бісквіт потрібно дістати з форми і добре охолодити. Робити це краще на спеціальній решітці. Після того, як бісквіт повністю охолонув, його необхідно загорнути в харчову плівку та прибрати в холодильник.

Листкові коржі зберігають у щільно закритому пакеті у сухому місці при кімнатній температурі до 2 тижнів.