Як правильно розводити Апероль?

2024 0 Comments

Традиційний рецепт передбачає мікс содової, цитрусового лікеру " Aperol " з ігристим вином " Просекко & quot;, але через брак його можна додати і звичайне сухе вино, і джин. Содову можна замінити звичайною мінеральною водою, тоніком або спрайтом.

Як і з чим пити " Апероль " Пити " Апероль " можна в чистому вигляді або в поєднанні практично з будь-якими напоями – від коньяку і вермуту до содової і лимонаду. Неміцний алкоголь не потребує закусок і добре освіжає, особливо з льодом і часточками апельсина. П’ють аперитив охолодженим із чарок для лікеру.

Метод приготування У хайбол із льодом налити біттер. Додати ігристе і воду (за бажання, допустимо замінити її Фантою або Спрайтом). Прикрасити апельсином (на батьківщині напою, крім апельсина, як прикрасу нерідко використовують оливку). Подавати з трубочкою і коктейльною паличкою.