Як правильно розмочити курагу?

2024 0 Comments

Як правильно замочити курагу? Курагу замочують у прохолодній воді (підійде вода кімнатної температури) на 30-40 хвилин, можна і довше – залежить від того, якій м'якості віддаєте перевагу. Чим довше у воді, тим м'якше.

ЯК Вимочувати СУХОФРУКТИ? 1) промити під проточною водою; 2) покласти в чашу з чистою теплою водою на 5-30 хвилин в залежності від стану плода: чим він пильніший і сухіший, тим довше вимочувати.

Інший спосіб підготовки: Перекладіть сухофрукти у тарілку, залийте холодною водою, залиште на 15 хвилин, періодично помішуючи. Злити брудну воду і ще раз ретельно промийте холодною чистою водою. Насамкінець обдайте сухофрукти окропом.

Найчастіше курагу обробляють діоксидом сірки – консервант потрібен, щоб захистити плоди від зараження комахами. Тому сушені абрикоси слід ретельно промивати. замочувати.