Як правильно обробити нирки перед приготуванням?
2024 0 Comments
Для цього нирки (видаливши з них жир, білі плівки та судини) вимочують у воді з оцтом, бланшують або маринують у молоці, дехто посипає содою. Однак професійні кулінари радять вимочувати бруньки в простій холодній воді 5-8 годин. Змінивши воду 2-3 рази.
Нарізати нирки на шматочки, покласти в глибокий посуд і засипати рясно содою. Перемішати, щоб нирки вкрилися содою з усіх боків. Після закінчення 20 хвилин ретельно промити шматочки холодною водою.
Щоб приготувати свинячі нирки без запаху, потрібно знову нагріти до кипіння 4 літри води, кинути туди нирки і знову довести до кипіння. Кип’ятимо кілька хвилин, знову зливаємо воду і промиваємо субпродукти під краном.