Як підготувати мигдаль до вживання?
2024 0 Comments
Замочування мигдалю не лише сприяє травленню, а й значно покращує смак горіхів, також змінює їхню структуру та полегшує процес жування. Оскільки мигдальна олія вбирає воду, горіхи стають м’якшими.
Антиоксидантів вистачає і в самому горісі. Але найбільше їх – у його коричневій шкірці. Тому найздоровіший спосіб вживати мигдаль – їсти ядра разом зі шкіркою. Скільки мигдалю треба з’їдати, щоб отримати оптимальну кількість антиоксидантів, поки що не встановлено.
– Миємо теплою проточною водою. Окропом не обдаємо. – Максимально зцідити воду з горіха і покласти сохнути на рушник. – Мити з мийними засобами не треба!