Як їсти абхазьку аджику?
В Абхазії аджику їдять з м’ясом, з квасолею, з молочними продуктами, зі свіжими овочами, додають майже в усі соуси. Абхази аджику не додають, напевно, тільки в чай.Oct 26, 2019
Як це їсти В абхазькій кухні аджику їдять із квасолею, рибою, коржами, сиром та овочами. В інших регіонах світу приправу подають до м’ясних страв або додають у супи, маринади, тушковані овочі.
Регулярне вживання аджики дає змогу значно зміцнити імунітет, посилити захисні сили організму. Фітонциди рослин, що містяться в аджиці, допомагають вбивати віруси та бактерії. Цей продукт корисно вживати і для профілактики респіраторних хвороб, особливо вірусного характеру.
Корисні властивості аджики Аджика сприяє травленню, стимулює апетит, робить страви ароматнішими та смачнішими (калоризатор). А також завдяки своєму складу вона посилює захисні сили організму і вбиває шкідливі віруси.