Як довго вимочувати курку?

2024 0 Comments

Вимочувати курку можна як у прісній воді з-під крана, так і в мінеральній. Вона теж допомагає позбавити м’ясо антибіотиків і гормонів, якими “напхають” курок. У мінеральній воді продукт потрібно залишити на 4 години, потім тушку необхідно промити під проточною водою і зайнятися її приготуванням.Jan 17, 2022

Гомілки, стегенця досить витримати в маринаді 2-3 години, а грудку, крильця – 1 годину. Процес буде ефективним, якщо посуд із м’ясом тримати за кімнатної температури, наприклад, ви залишите миску просто на кухонному столі.

Курка має пробути в маринаді не менше двох годин. Потім лимонну воду зливають і замочують курку протягом години у звичайній воді. Якщо ж курку немає часу замочувати, тоді токсинів, мікробів і антибіотиків можна позбутися, приготувавши другий бульйон.

Розріжте курку на дві половинки або відразу на порційні шматки й залийте половиною соляної суміші. Залиште на кілька годин, потім промийте курку проточною водою і знову повторіть процедуру, – радить “ЗДРАВОВЕД”.