Як часто заповнюється журнал контролю температури в холодильному обладнанні?

2024 0 Comments

Журнал ведеться один протягом року, після чого заводиться новий. У температурному журналі холодильного обладнання використовують дані таких приладів як термоіндикатори, термографи, термореєстратори, електронні термометри та інші. Усі відомості зазначають у градусах за Цельсієм.Mar 24, 2020

Дані термометрів записуються вранці – через 2 години після початку роботи, і ввечері – за 2 години до закінчення.

Мікробіологічний контроль слід проводити в камерах з температурою повітр я-12 ºС і нижче не менше ніж 1 раз на квартал і в камерах з температурою повітр я-11,9 °С і вище не менше ніж 2 рази на квартал з обов’язковою фіксацією результатів мікробіологічних аналізів у журналі (дод.

Як заповнити форму журналу У перших стовпчиках зазначають дату і час виміру, потім показання першого і другого термометрів. У наступних стовпчиках фіксують показання двох термоіндикаторів, їхні ідентифікаційні номери, випадки відхилення від норми.