Вермут мартіні б'янко як правильно пити
Правильно подавати мартіні Б'янко охолодженим до 12-15 ° C або в келиху з льодом (замороженими фруктами: полуницею, вишнею, динею, ананасом). За більш високої температури у вермуту з'являється зайва гіркота і різкий запах полину. Дуже сильно охолоджений білий мартіні «заморожує» мову, унікальний смак втрачається.20 лист. 2015 р.
Як правильно пити мартіні Б'янко?
Б'янко прийнято пити не поспішаючи, маленькими ковтками. До коктейлю подається соломинка. Часто в келих Б'янко перед подачею кладуть крижані кубики, вишню, полуницю, що розрізає, ананас, ківі або ягоди. Смак напою не постраждає, якщо перед вживанням розбавити вермут Б'янко тоніком. Збережена копія
Чим краще розбавляти мартіні Б'янко?
Вода – це найпростіше, з чим розбавляють "Мартіні". Якщо смак оригінального вермуту б'янко або росо здається занадто концентрованим, пом'якшити його найпростіше мінеральною водою – Приблизно одну частину до трьох частин вермуту.