Скільки зберігаються відкриті сухарики?
2024 0 Comments
Здобні сухарі можна, можливо зберігати протягом 15-20 днів. Після цього періоду смакові властивості змінюватимуться. 5. Якщо сухарі смажилися, а не сушилися, довго зберігати їх не вийде.
Правильно зберігати сухарі можна практично будь-де з рівнем вологості 70-75% і температурою 0°С -+20°С. Якщо вони зроблені з хліба, краще тримати їх у пакетах із паперу чи полотняних мішечках. Деякі господині використовують для зберігання сухарів хлібниці та спеціальні контейнери для сушок.
Якщо ж умови передбачають підвищену вологість, то краще використовувати звичайні целофанові пакети. Або, що ще краще, вакуумне пакування. У такому вигляді сухарі зможуть зберігається набагато довше.