Скільки зберігається смажений каштан?
Зберігати каштани в домашніх умовах потрібно в сухому прохолодному місці, але не більше 4-5 днів. Не слід зберігати їх у пластикових пакетах, оскільки вони можуть покритися пліснявою. Як сирі, так і смажені каштани, можуть зберігатися в морозильній камері протягом шести місяців.
Тому найкраще зберігати їх у холодильнику, за правильних умов (від 0 °С до 1 °С), вони можуть зберігати свіжий стан протягом 2 місяців. Слід пам'ятати, що нижні полиці завжди холодніші за верхні, тому внизу холодильного пристрою каштани, природно, будуть зберігатися довше.
Варто пам'ятати, що якщо каштан застосовується як засіб, покликаний знищити негативну енергетику в будинку, його не можна зберігати довгий час. Рослина дуже охоче поглинає все погане, воно підживлюється негативними почуттями та переживаннями.
Смажені каштани схожі за смаку на печену картоплю з яскраво вираженим горіховим, трохи солодкуватим присмаком.