Скільки запікати буженину у вакуумній упаковці?

2024 0 Comments

Щоб приготувати буженину, відклейте етикетки, проколіть ножем упаковку в кількох місцях і запікайте в духовці при 180 градусах приблизно 80 хвилин.

Духовку розігріти до 200 ° С і запікати буженину 75 хвилин, потім відкрити фольгу та зарум'янити м'ясо. Щоб воно не пересохло, його можна полити зверху ананасовим сиропом чи вином.

Якщо при запіканні м'ясо виявилося сухим, то скористайтеся такою порадою… Помістіть шматок м'яса на друшляк, який встановлений над каструлею з окропом. Накрийте кришкою та пропарте його протягом 15 хвилин.

Яке м'ясо вибрати для домашньої буженини Можна, можливо взяти будь-яку частина свинячої туші – окіст, шию, лопатку, товстий філей. Наявність помірної кількості жиру додасть соковитості, але й пісний шматок цілком згодиться. У такий вибір якраз добре вписується окіст і шия – і розмір шматка ідеальний, і помірно жиру.