Скільки за часом тушкувати м’ясо індички?

2024 0 Comments

1Філе індички нарізати, викласти на сковорідку й тушкувати на середньому вогні 10-15 хвилин.

Готується вона довше, ніж курка: за часом це зазвичай близько 1,5 години або 90 хвилин. Однак усе залежить від того, яку частину м’яса ви використовуєте. Ніжне філе індички буде готове вже за 30-40 хвилин, а великі гомілку або стегна потрібно варити в каструлі не менше 2 годин або 120 хвилин.

Ви можете перевірити готовність індички двома простими способами:

  1. Проткніть найтовстішу частину тушки довгим гострим ножем. Якщо виділяється прозорий сік – м’ясо готове. …
  2. Використовуйте кухонний термометр. Якщо в найтовстішій частині тушки температура досягла 75-80 градусів – м’ясо готове.

Nov 19, 2012