Скільки за часом тушкувати індичку в сметані?
2024 0 Comments
1Філе індички нарізати, викласти на сковорідку й тушкувати на середньому вогні 10-15 хвилин. 2Цибулю ріпчасту нарізати, додати до філе і продовжувати тушкувати хвилин 5, поки цибуля не стане м’якою.
Готується вона довше, ніж курка: за часом це зазвичай близько 1,5 години або 90 хвилин. Однак усе залежить від того, яку частину м’яса ви використовуєте. Ніжне філе індички буде готове вже за 30-40 хвилин, а великі гомілку або стегна потрібно варити в каструлі не менше 2 годин або 120 хвилин.
Як приготувати індичку в духовці Запікати м’ясо слід за температури 220 градусів приблизно 40-60 хвилин, залежно від товщини та величини шматка.