Скільки за часом потрібно тушкувати тефтелі?
60.5 води розвести 2 столовими ложками томатної пасти, 3 столовими ложками борошна, залити тефтелі. Додати спеції, цукор і посолити. 7Тушкувати на слабкому вогні 35-40 хвилин, потім вимкнути і дати постояти 15 хвилин.
Обсмажити фрикадельки до карамельної скоринки. Будьте обережні, щоб не розламати їх. Перекласти в каструлю з томатним соусом і дуже акуратно перемішати. Накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 45 хвилин або до готовності.
Перш ніж залити ваші тюфтельки підливою і залишити нудитися під кришкою, їх необхідно обсмажити. Це дасть змогу м’ясу “схопитися” і зберегти свою первісну форму навіть після тривалого тушкування. Найкраще обсмажувати тефтелі у фритюрі.
Щоб тефтелі не розвалювалися, господині користуються такою хитрістю: додають у фарш ложку манки, яка вбирає вологу, робить фарш густим і щільним. Замість манки можна брати картопляний крохмаль. Якщо готуються тюфтельки з рисом, то достатньо додати звареної крупи побільше.