Скільки за часом потрібно смажити фарш?
2024 0 Comments
Смажити, помішуючи, до злегка золотистого кольору. Додати фарш і ретельно мішати, щоб роз’єднати всі шматочки. Смажити, помішуючи, на середньому вогні. Через 5-6 хвилин весь фарш потемніє.
Постійно помішуючи обсмажити фарш з усіх боків. Накрити сковорідку кришкою і тушкувати на маленькому вогні близько 30-40 хвилин. За потреби можна додати гарячої води. До готового фаршу додати спеції.
Курячі котлети слід обсмажувати спочатку на одному боці до стану рум’яної скоринки, у середньому це займає п’ять-сім хвилин. Курка просмажується дуже швидко. На відміну від свинячого фаршу чи фаршу з яловичини, готувати курку слід якомога швидше. Тоді фарш і котлети з нього не будуть пересушені.