Скільки вітаміну С у тушкованій білокачанній капусті?
2024 0 Comments
Харчова цінність та хімічний склад "Капуста тушкована по 1-220".
Нутрієнт | Кількість | 100% норми |
---|---|---|
Вітамін В1, тіамін | 0.03 мг | 5000 г |
Вітамін В2, рибофлавін | 0.03 мг | 6000 г |
Вітамін C, аскорбінова | 17 мг | 529 г |
Вітамін Е, альфа токоферол, ТЕ | 1 мг | 1500 г |
200 грам тушкованої капусти забезпечує організм добовою нормою вітамін А З; У тушкованої капусті міститься велика кількість вітамінів: А, С, Е, PP, К вітаміни групи В та багато інших.
Харчова цінність та хімічний склад "Капуста білокачанна".
Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 г |
---|---|---|
Вітамін C, аскорбінова | 60 мг | 66.7% |
Вітамін Е, альфа токоферол, ТЕ | 0.1 мг | 0.7% |
Вітамін К, філлохінон | 76 мкг | 63.3% |
Вітамін РР, НЕ | 0.9 мг | 4.5% |