Скільки вимочувати серце?

2024 0 Comments

Перш ніж відварити яловиче серце, його замочують у воді дві чи три години, після чого варять.Jul 9, 2018

Яловиче серце слід розрізати на дві частини та вимочити 2 – 3 години у холодній воді. Свиняче серце перед відварюванням не вимочують.

На великому вогні доведіть до кипіння. Зніміть піну з поверхні, зменште вогонь до мінімального та варіть під кришкою півгодини. Після цього видаліть рідину, знову залийте воду і продовжуйте готувати. Варіть яловиче серце ще 1,5-2 години або довше, за цей час ще двічі-тричі змініть воду в каструлі.

Як варити свиняче серце у пароварці Наріжте субпродукт невеликими шматочками. Приправте спеціями до смаку і залиште на 15–30 хвилин або відразу викладіть у чашу пароварки. Залийте в апарат воду та готуйте свиняче серце приблизно 2:00. Соліть наприкінці процесу.