Скільки важить білок в одному яйці?
2024 0 Comments
У середньому в 1 яйці вагою близько 50 г міститься 6 г протеїну; при цьому вміст білка в яйці залежить від його розміру. У найменших яйцях може бути всього 4,8 г білка, у великих (категорія В, вища) – до 7,9 г білка. Якщо потрібно бути точним, яйце містить 125 мг білка на 1 г ваги.
Маса одного яйця 65 – 74,9 г. Харчова цінність на 100 г продукту: білки – 12,7 г; жири – 11,5 г; вуглеводи – 0,7 г.
Харчова цінність та хімічний склад "Яйце С1 варене 1шт (60г)".
Нутрієнт | Кількість | 100% норми |
---|---|---|
Калорійність | 95.4 кКал | 1765 р |
Білки | 7.8 г | 974 г |
Жири | 7.2 г | 778 г |
Вуглеводи | 0.42 г | 52143 г |
Довжина її тіла 19,5-28 см, хвоста – 13-19 см (приблизно 2/3 довжини тіла); вага 250-340 р.